Djurkommunikation

 

För ökat välbefinnande och högre medvetande - en väg till ett mer ekologiskt hållbart liv

Hunden Rasmus - Lisa Öberg / www.oldtjikko.se

Djurkommunikation

Att kommunicera telepatiskt är egentligen ett helt naturligt sätt att kommunicera på. Vi föds alla med den telepatiska förmågan, men hos många av oss blir den "nedtryckt" och tillbakavisad i vårt moderna västerländska samhälle - det har inte ansetts vara riktigt "rätt" helt enkelt. Turligt nog är detta synsätt på väg att vända. Allt fler blir medvetna om detta ”ur-sätt” att kommunicera på och att det därigenom finns en möjlighet bättre förstå sina djurvänner. Ofta kan man med hjälp av ett eller flera samtal lösa problem och förenkla tillvaron för både människor och djur i familjen.

Jag åtar mig uppdrag att samtala med djur, men jag tar bara kontakt med djur vars ägare gett sitt tillstånd till samtal. Jag förbehåller mig också rätten att prioritera bortsprungna och eventuellt allvarligt sjuka djur - i övrigt tar jag mig an uppdragen i den ordning de kommer in.

Pris

Första samtalet: 250 kr/djur.

För ytterligare kommunikation med samma djur: 200 kr/tillfälle

Bokning

Kontakta mig, helst via e-post till info@highspirit.se för bokning av samtal. Jag behöver ett foto av djuret i fråga.

Kurser - tips

För närvarande anordnar jag själv inte några kurser i telepatisk djurkommunikation, men jag kan varmt rekommendera mina egna läromästare, Helena Andrén Niemi/Niemis Livsförädlingsbyrå och Ulrika Nyqvist.

Copyright © Lisa Öberg - All Rights Reserved - info@highspirit.se