Healing

 

För ökat välbefinnande och högre medvetande - en väg till ett mer ekologiskt hållbart liv

Rosenrot - Lisa öberg / www.oldtjikko.se

Healing

Healing som behandlingsmetod har funnits i olika kulturer i hela världen under tusentals, kanske tiotusentals år. Det finns flera olika former av healing.

Healing kan fungera både meditation och som hjälp för kroppen att läka sig själv. Det är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan och som genom att återställa balansen i sinne, kropp och själ.

Healing kan vara ett verktyg att hantera stress och kan även bidra till tillfrisknande från olika sjukdomstillstånd och öka det allmänna välbefinnandet. Healing kan även användas för att lindra smärta, dämpa rädslor och fobier.

Den välgörande och helande effekten av healing har ännu inte kunnat bevisas vetenskapligt. Det finns dock åtskilliga dokumenterade positiva healingeffekter. Man får helt enkelt prova själv (eller välja att låta bli) och lita till sina egna – och kanske andras – upplevelser.

Behandlingar

De behandlingsmetoder som erbjuds här är Ama Deus schamansk healing, Meridian Flush, Reiki, Silvervioletta flamman, Sol- och Månljushealing, Universell healing samt Alpoda som är en healingmetod enbart för djur och växter. Samtliga behandlingar sker på distans - det fungerar minst lika bra som fysiska behandlingar. Läs mer under fliken Healing – behandlingar i menyn till vänster.

Kurser

Om du själv vill lära dig healing finns distanskurser i Meridian Flush, Silvervioletta flamman, Sol- och Månljushealing samt Alpoda healing för djur och växter. Läs mer under fliken Healing – kurser i menyn till vänster. Världen behöver många healers - välkommen att anmäla dig!

Copyright © Lisa Öberg - All Rights Reserved - info@highspirit.se